Over ons

Global Industrial Machinery Cluster

blue background

Wij zijn de toekomst van de machinehandel

GINDUMAC
Over GINDUMAC
Wie zijn wij

ONS BEDRIJF


GINDUMAC staat voor Global Industrial Machinery Cluster en is een toonaangevend bedrijf in de internationale handelsmarkt in gebruikte machines. Wij werken wereldwijd met een uitgebreid netwerk van experts op het gebied van gebruikte machines en wij hebben kantoren in Duitsland, Spanje en India. Ons internationale team van meer dan 30 medewerkers zet zich in om de toekomst van de handel in machines op wereldschaal vorm te geven.

Wij kopen en verkopen gebruikte machines uit de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Wij richten ons op gebruikte gereedschapsmachines, plaatbewerkingsmachines, kunststofverwerkingsmachines, automatiseringsapparatuur en reserveonderdelen, alsook op complementaire machinetypes van verschillende internationale fabrikanten.

Als digitaal bedrijf maken wij gebruik van geavanceerde technologie en datagestuurde oplossingen voor onze wereldwijde handelsactiviteiten om de best mogelijke marktprijzen voor kopers en verkopers te garanderen.

Example of used industrial machines to buy and sell

ONZE DIENSTEN


Wij bieden diensten op maat, speciaal ontwikkeld voor de internationale markt van gebruikte machines. Naast financieringsmodellen zoals 120-dagen betaling of 12-maanden financiering bieden wij full-service logistiek. Deze service omvat het voorbereiden, laden, transporteren en installeren van gebruikte machines. Bovendien kunnen kopers van gebruikte machines kiezen voor aanvullende diensten, zoals premium inspectie en machinebewaking.

ONZE BELOFTE


Onze belofte is om van de handel in gebruikte machines een eerlijke, transparante en economische ervaring te maken. Als u wilt verkopen of kopen, bieden wij u vanaf het begin een volledige service: u concentreert zich op uw bedrijf, wij zorgen voor de rest! Wij zien onszelf als "One Group, One Movement" die de toekomst van de handel machines vormgeeft.

The used machinery movement

ONZE KANTOREN


De wereld is waar we actief zijn. Vanuit Duitsland - met kantoren in Kaiserslautern en Ludwigsburg -, Spanje - met kantoren in Barcelona en Vitoria-Gasteiz - en India - met kantoren in Vadodara en Mumbai- kopen en verkopen wij wereldwijd gebruikte machines.

DUITSLAND

LOADING ..

SPANJE

LOADING ..

LOADING ..

ONS TEAM


De kernwaarde van ons bedrijf is ons team! Wij steken dagelijks onze energie en toewijding in het vormgeven van de handel machines. Ons team is een internationale mix van dynamische en vooruitstrevende personen met een economische, technische en computerwetenschappelijke achtergrond - en derhalve uitstekend toegerust voor wereldwijde activiteiten.

Zie hier de leden van onze raad van bestuur die leiding geven aan wereldwijde GINDUMAC-operaties.

Daniel Kaiser

Daniel Kaiser

Co-CEO / Managing Partner

d.kaiser@gindumac.com
Benedikt Ruf

Benedikt Ruf

Co-CEO / Managing Partner

b.ruf@gindumac.com
Borja Garcia Lomba

Borja Garcia Lomba

Head of Inventory & Pricing

b.garcia@gindumac.com

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen accepteert u ons cookiebeleid.  Klik hier voor meer informatie

AFWIJZENaccepteren