Industrial Machinery Background

VERKOOP UW MACHINE VOOR DE BESTE PRIJS

MACHINEGEGEVENS

3 stappen om uw machine te verkopen

VERKOOPVERZOEK STUREN

KOOPAANBOD KRIJGEN

WIJ KOPEN UW MACHINE!

Wat fabrikanten over ons zeggen

Met GINDUMAC kon ik mijn machine snel en eenvoudig verkopen. Van gratis kwaliteitscontrole tot pick-up GINDUMAC zorgde voor alles, uiteindelijk kocht ik mijn machine voor een zeer goede en eerlijke prijs in korte tijd. Absoluut aan te bevelen!
-MHF Martin Halbgewachs GmbH & Co. KG - Funken Formen Fräsen
In de afgelopen jaren was het aankooproces van specifieke gebruikte machines die ik nodig had, altijd een tijdrovend proces. Door samen te werken met GINDUMAC kan ik mij nu richten op mijn core business. Zij doen het werk van onderzoek tot installatie en dat maakt het voor mij een stuk makkelijker.
-Murat Yildirim, CEO, DTS GmbH - Diamond Tooling Systems
Het is voor ons belangrijk om een betrouwbare partner te hebben die ons ondersteunt in het aan- en verkoopproces van gebruikte industriële machines voor ons opleidingscentrum. In onze eerste samenwerking met GINDUMAC konden wij al snel en voor een zeer goede prijs één van onze CNC-draaimachines verkopen. Sindsdien wisselen we voortdurend van gedachten over toekomstige projecten.
-Harry Laufer, Managing Director, TÜV Nord Bildung Saar GmbH

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen accepteert u ons cookiebeleid.  Klik hier voor meer informatie

AFWIJZENaccepteren