Logistieke diensten

Wereldwijde full-service logistiek

blue background

Wij bieden wereldwijd een full-service logistiek voor gebruikte machines

GINDUMAC
Logistieke diensten

Volledig logistiek gemak


Voor kopers van gebruikte machines bieden wij full-service logistiek. Deze service omvat het voorbereiden, laden, transporteren en installeren van gebruikte machines, waarbij gebruik wordt gemaakt van een wereldwijd partnernetwerk van honderden logistieke bedrijven.

products:CORPORATE_LOGISTICS_SERVICES_ALT

Voorbereiding voor transport

GINDUMAC selecteert zorgvuldig de beste technici om uw machine buiten gebruik te stellen, te draineren en te ontmantelen. Alle breekbare onderdelen zijn tevens bevestigd om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

products:CORPORATE_LOGISTICS_SERVICES_ALT

Laden

De machines worden geladen volgens de aanbevelingen in de bijbehorende handleidingen. Wij huren lokale bedrijven in om de machines met kranen of vorkheftrucks in het vertrektransport te laden.

products:CORPORATE_LOGISTICS_SERVICES_ALT

Transport

GINDUMAC kan uw machine vervoeren over de weg, per spoor, over zee of door de lucht. Onze ervaring heeft er toe geleid dat wij kunnen verschepen van/naar 30 landen. Wij staan u bij met de logistieke en douanewerkzaamheden.

products:CORPORATE_LOGISTICS_SERVICES_ALT

Installatie

Onze lokale partners zorgen voor de installatie en het gebruiksklaar maken van uw machine.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen accepteert u ons cookiebeleid.  Klik hier voor meer informatie

AFWIJZENaccepteren